Çiçek Sepeti Sipariş Takip 2022

 Çiçek sepeti sipariş takip 2022 sipariş takip yapabilmek için sipariş verdiğiniz çiçek sepetine üye olduğunuz mail adresi ve gönderi numarası gereklidir.

Yaptığınız gönderi işlemlerini Çiçek Sepeti kargo takip 2022 aşamasında kontrol edebilirsiniz. Sipariş verdiğiniz ürünün durumunu, teslim edilip edilmediğini https://www.ciceksepeti.com/siparis-takip linkine girerek, aktif şekilde bulabilirsiniz. Sipariş aşamasında size verilen sipariş numarası ve mail adresinizi yazarak, anında durum bilgisine ulaşmanız mümkün olacaktır. Teslim edilen ürünlerle ilgili olarak saat ve kişi bilgisi de bu alanda görüntülenebilir.

Çiçek Sepeti Kargo Ücreti Ne Kadar?

Kargo ücreti satıcımıza ve ürüne göre değişmekte olup, ücretsiz kargo ile satışa sunulan bir çok ürün de bulunmaktadır.

Pazar Günleri Sipariş Teslimatı Yapılıyor mu?

Kargo ile gönderilen ürünler, eğer tedarik süreci tamamlanmışsa cumartesi günü saat 12.00’ye kadar kargo şirketinin yoğunluğuna bağlı olarak teslim edilir. Cumartesi teslimatı yapılamayan siparişleriniz bir sonraki iş gününde dağıtıma çıkarılır. Kargo şirketleri pazar günleri teslimat yapmamaktadır.

Çiçek Sepeti Kargo Takip

Siparişinizin durumunu mobil uygulamamız veya web sitemizde bulunan Siparişlerim bölümünden öğrenebilirsiniz. Siparişinizin hazırlanmasından teslimatına kadar tüm aşamaları, sipariş oluştururken belirtmiş olduğunuz e-posta ve sms numarasına gelecek bilgilendirmelerden de takip edebilirsiniz. 

Siparişiniz teslim edilirken alıcı yerinde bulunmazsa siparişinizi alıcıya ulaştırabilecek kişilere ismi ve imzası alınarak teslimat yapılabilir. Siparişi teslim alan kişi ile ilgili bilgi, sms ve e-mail yoluyla göndericiye iletilir. Resmi ve özel kuruluşlara kendi prosedürleri çerçevesinde teslimat yapılır. Kargo ile gönderilen siparişlerinizde ise kargo görevlisi paketinizi en yakın şubeden alabileceğinizi bildiren bir not bırakır. 3 gün içerisinde paketinizi belirtilen şubeden teslim almamanız durumunda siparişiniz ÇiçekSepeti'ne iade olarak gelir.

Siparişiniz ile ilgili detaylı bilgi alabilmek adına dilerseniz sitemizde yer alan sipariş takip ekranından, satıcıya sor alanına ulaşarak bayiniz ile yazılı iletişime geçebilirsiniz.

iOS veya Android işletim sistemli telefonunuzdaki mobil uygulama üzerinde ödemesi tamamlanan bir sipariş ise ve siparişin düştüğü bayi video card gönderimine uygunsa, ödeme tamamlandıktan sonraki "teşekkürler" sayfasında video card gönderim seçeneği açılır.

Yönlendirmeleri takip ederek siparişinize video card ekleyebilirsiniz.

Size gönderilen video card mesajını görüntüleyebilmek için öncelikle uygulamamızı indirmeniz gerekmektedir. Videonuzu oynatmak için yönlendirmeleri buradan takip edebilirsiniz.

Siparişlerimiz, güzergaha bağlı toplu dağıtımlar halinde yapıldığından net bir teslimat saati veremiyoruz. Bu sebeple siparişiniz seçmiş olduğunuz saat aralığı içerisinde teslim edilecektir. Kargo ile gönderilen ürünler, belirtilen kargo teslim süreleri içerisinde teslim edilmektedir.

Siparişlerinizi hazırlayan tedarikçilerimiz ile internet sitemiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Sipariş verdikten sonra internet sitemizde bulunan sipariş takip bölümüne giriş yaparak satıcıya sor alanını kullanıp tedarikçilerimiz ile yazılı iletişim gerçekleştirebilirsiniz.

Siparişiniz ile ilgili detaylı bilgi alabilmek adına dilerseniz sitemizde yer alan sipariş takip ekranından, satıcıya sor alanına ulaşarak bayiniz ile yazılı iletişime geçebilirsiniz.

Siparişiniz hazırlanma aşamasına geçmeden önce alıcı bilgilerini, gönderim tarih ve saatini "Siparişlerim" bölümünden değiştirebilirsiniz. Hazırlık aşamasına geçen siparişlerinizde değişiklik yapmak istiyorsanız, bize ulaşın sayfasındaki iletişim kanallarımızdan birini tercih ederek talebinizi iletebilirsiniz.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çiçek Sepeti Sipariş Takip - Kargo Takip - Güncel Bilgiler