Çiçek Sepeti Sipariş Takip - Kargo Takip - Güncel Bilgiler

 

Çiçek Sepeti ;Türkiye’nin önde gelen online çiçekci sitesidir.Çiçek sepeti sipariş takip sayfasından, alışverişlerinizin takibini anlık olarak yapabilirsiniz. Çiçek sepeti sipariş no ve e-mail adresi bilgileriniz ile sorgulama yaparak, ürününüzün hazırlanma aşamasından teslimatına kadar olan süreçteki işlem basamaklarını ve bilgilendirme iletilerini anlık olarak takip etmeniz mümkün olacaktır.Diğer bir seçenekle hesabınıza giriş yaparak da “Çiçek Sepeti Hesabım” sayfasından da siparişinizin son durumunu kontrol edebilirsiniz.Bonnyfood ve Bonnygift gönderimleri Yurtiçi Kargo ve Sürat Kargo ile yapılmaktadır.Çiçek sepetinde satış yapan tüccarlar anlaşmalı oldukları kargo firmaları ile de size gönderim sağlayabilirler.Alt tarafta görünen resimde adımları takip ederek Çiçek Sepeti Kargo Takip yapabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Sipariş Takibi Yapamıyorum Neden ?

Çiçek sepeti sipariş takibi yapabilmeniz için elinizde çiçek sepeti sipariş numarası olması gerekmektedir.Sipariş numarası ve e-posta adresinizi girdikten sonra sipariş takip butonuna basınız.Bilgiler doğru olursa sipariş takip sayfasına yönlendirileceksiniz.Şayet bilgiler yanlış ise çiçek sepeti kargo takibi yapamıyorsanız hiç üzülmeyin çiçek sepeti iletişim sizin yanınızda! Çiçek sepeti müşteri hizmetleri 0850 222 00 79  numaralı telefondan ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Kargo Ücretleri Ne Kadar ?

Çiçek Sepeti şubeleri tarafından merkezi lokasyonlara teslimatı sağlanan siparişlerde yol ücreti alınmamaktadır, diğer bölgelere teslimat sağlamak için merkeze uzaklığa bağlı olarak ek yol ücreti talep edilmektedir. Kargo ile teslimatı sağlanan ürünler için kargo ücreti talep edilmemektedir.Çiçek sepeti gönderilerinizi 3 gün içerisinde paketinizi belirtilen şubeden teslim almamanız durumunda siparişiniz Çiçek Sepeti iade olarak kayda geçer ve geri gönderilmektedir.Eğer siz evde yokken gelen siparişinizin durumunu öğrenmek için çiçek sepeti müşteri hizmetleri numarasını kullanarak bilgi alabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Pazaryeri Başvuru Formu

Sizde çiçeksepeti pazaryerini kullanarak satış yapabilirsiniz.Sizde kendi iş dünyanıza adım atmak isterseniz verdiğimiz talimatları takip ederek başvuru formunu doldurun sizinde çiçek sepeti pazaryerinde yeriniz olsun .

Çiçek Sepeti Kampanyaları Ne Zaman Başlar ?

Çiçek sepeti sitesi dönem dönem indirimler veya kampanyalar düzenlemektedir.Örneğin;Çiçek sepeti anneler gününe özel bir çok üründe %30’dan %50 ye varan indirimler yaparak üyelerine özel olduklarını hissettirmektedir.Çiçek sepeti sitesi mobil kullanıcılara ayrıcalıklar sağlamaktadır.ÇiçekSepeti müşterileri kampanya süresince web sitesinden yapacağı ilk ve tek seferde 40 TL altı çiçek ve bonnyfood alışverişinde ÇiçekSepeti mobil uygulamasından yapacağı bir sonraki alışverişinde geçerli 10 TL, 40 TL ve üstü çiçek ve bonnyfood alışverişinde ise 15 TL hediye çeki kazanacaktır.Detayları alttaki resimden inceleyebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Sipariş Takip Sorgulama Nasıl Yapılır ?

Çiçek sepeti kargo takip sayfasına girerek çiçek sepeti tarafından oluşturulan sipariş numarası ve email adresi ile gönderilerinizi sorgulayabilirsiniz.

Çiçek Sepetinden Sipariş Nasıl Verilir ?

Çiçek sepetinden sipariş vermek çok kolay! Siteye girdiğiniz zaman istediğiniz çiçek yada diğer ürünleri seçerek sepetinize ekleyin ve talimatları takip ederek ödemenizi yaptıktan sonra sipariş vermiş olacaksınız.

Çiçek Sepeti Kargo Ücretleri Ne Kadar ?

Çiçek sepeti özel kampanyalar düzenleyerek çiçek sepeti kargo bedava yada satıcıların anlaşmalı oldukları kargo firma ücretleri geçerli olmaktadır.Bazı ürün ve çiçeklere göre ise kargo ücretleri bedava da olabilir yada ücretler standartların üstünde olabilmektedir.Sevdiğiniz kişilere çiçek gönderiyorsanız onları kargo ücretleri ile uğratırmadan bedava kargo olan ürünleri tercih edebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Köye Çiçek Gönderir Mi ?

Çiçek sepeti köylere gönderim yapmaktadır.Anlaşmalı oldukları kargo firmalarının köylere gönderim günlerine göre değişiklik gösterebilir.Çiçek sepeti genelde 1-3 gün arasında teslimat yaptırmakta olup kötü hava şartları veya ulaşım koşulları bazı aksaklıklara sebep olabilir.Bu yüzden vereceğiniz siparişleri 1 hafta önceden vermenizi tavsiye ederim.

Çiçek Sepeti Şikayet Nasıl Yapılır ?

Çiçek sepeti şikayet konularını direk olarak çiçek sepeti iletişim sayfasından yapabilirsiniz yada çiçek sepeti şikayetvar sitesine girerek yapılan şikayetleri inceleyebilir sizde şikayetçi olduğunuz konu hakkında bildirimde bulunabilirsiniz.Son seçenek olarak ise çiçek sepeti müşteri hizmetlerini arayarak şikayetinizi dile getirebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Hangi Kargo İle Çalışıyor ?

Çiçek ve Bonnyfood ürünlerinin çoğu aynı gün anlaşmalı oldukları bayiler aracılığıyla teslim edilmektedir. Gönderimi kargo ile yapılan ürünlerde ise satıcısına göre farklı kargo firmaları ile çalışabilmektedirler.Yurtiçi kargo,Sürat kargo,Mng Kargo,Aras Kargo,Ptt Kargo gibi…


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çiçek Sepeti Sipariş Takip 2022